NewsAgent Romania

STIRI VERIFICATE

inconstient,-grindeanu-intra-peste-tortul-lui-dan-voiculescu:-„este-clar,-cnair-si-a-depasit-capacitatea-de-gestionare-a-proiectelor,-care-sunt-foarte-multe”

Inconstient, Grindeanu intra peste tortul lui Dan Voiculescu: „Este clar, CNAIR si-a depasit capacitatea de gestionare a proiectelor, care sunt foarte multe”

Ministrul Trasporturilor, Sorin Grindeanu, a transmis, luni, dupa o intalnire la Consiliul Judetean Dambovita, cu parlamentarii si autoritatile locale, despre dezvoltarea infrastructurii din judet, ca ”la ora actuala, CNAIR si-a depasit capacitatea de gestionare a proiectelor, care sunt foarte multe”.

Ministrul a scris, intr-o postare pe Facebook, ca in cadrul intalnirii s-a discutat despre modernizarea DN71 Baldana-Targoviste-Sinaia. ”Am reluat procedura si anul viitor semnam contractul”, afirma Grindeanu.

El se refera si la alte proiecte din judet: DN 7 (Baldana-Titu) avem deja un castigator si putem semna contractul in ianuarie 2022. Dorim sa descentralizam anumite lucrari, printre care si Variantele Ocolitoare. In judetul Dambovita vorbim despre Variantele Ocolitoare Targoviste, Pucioasa-Fieni si Gaesti. Am trimis instiintari in acest sens catre toate autoritatile locale, nu doar la Dambovita.

Ministrul spune ca ”autoritatile locale se vor ocupa de bunul mers al acestor obiective iar noi cei de la MT platim”. ”Este clar ca, la ora actuala, CNAIR si-a depasit capacitatea de gestionare a proiectelor, care sunt foarte multe”, mai precizeaza Grindeanu.

Presedintele Consiliului de Administratie al CNAIR este Bogdan Pascu, un afacerist apropiat de Dan Voiculescu.

In trecut, Bogdan Pascu a fost vicepremier din partea Partidului Conservator in guvernul Tariceanu

Bogdan Pascu a fost parlamentar din partea fostului Partid Conservator condus de Dan Voiculescu si a ocupat in 2006 si functia de vicepremier in cabinetul condus de Calin Popescu – Tariceanu. Bogdan Pascu a lucrat si la Antena 1 si Grivco, firme controlate de Dan Voiculescu.

In ultimii ani, Pascu a condus compania de proiectare si consultanta Consitrans, care are numeroase contracte cu CNAIR.

Mai mult despre: bogdan pascu, sorin grindeanu

Comentarii: