NewsAgent Romania

STIRI VERIFICATE

procurorii-vor-sa-l-aresteze-pentru-30-de-zile-pe-irlandezul-beat-care-a-spart-parlamentul.-reactii-dure:-„sa-ii-aresteze-pe-jandarmii-care-pazeau-gardul-degeaba!”

Procurorii vor sa-l aresteze pentru 30 de zile pe irlandezul beat care a spart Parlamentul. Reactii dure: „Sa ii aresteze pe jandarmii care pazeau gardul degeaba!”

Victor Gheja | 27 decembrie 2021

news

Barbatul care a patruns noaptea trecuta in cladirea Parlamentului spargand un geam a fost retinut pentru 24 de ore, a anuntat, luni, Biroul de presa al Politiei Capitalei. Procurorii propun ca irlandezul sa fie arestat pentru 30 de zile.

„Cercetarile sunt continuate de Sectia 17 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, sub aspectul savarsirii infractiunilor de violarea sediului profesional si distrugere”, arata sursa citata.

Un cetatean irlandez aflat in stare de ebrietate a intrat in cladirea Palatului Parlamentului, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce ar fi spart un geam, el fiind prins de jandarmii care asigura paza institutiei.

„In dimineata de 27 decembrie, in jurul orei 4,00, jandarmii ce asigura paza interioara a Palatului Parlamentului au sesizat Sectia 17 Politie cu privire la faptul ca au depistat, in interior, un cetatean aflat in stare de ebrietate. Din primele verificari s-a stabilit ca acesta ar fi patruns in curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam si ar fi patruns in cladire”, a informat Politia Capitalei.

Potrivit sursei citate, barbatul a fost condus la Sectia 17 Politie. El era incatusat cu mainile la spate.

Irlandezul a declarat ca el incerca sa ajunga la hotelul in care este cazat.

Mai multi jurnalisti specializati pe justitie au comentat critic retinerea irlandezului.

Mai mult despre: irlandez parlament

Comentarii: