NewsAgent Romania

STIRI VERIFICATE

un-cetatean-irlandez,-prins-de-jandarmi-dupa-ce-a-spart-un-geam-si-a-intrat-in-palatul-parlamentului

Un cetăţean irlandez, prins de jandarmi după ce a spart un geam și a intrat în Palatul Parlamentului

Un bărbat în stare de ebrietate a fost prins de jandarmi în Palatul Parlamentului, după ce a sărit gardul şi apoi a spart un geam pentru a intra în clădire, anunță News.ro. Bărbatul a fost dus la Secţia 17 Poliţie. Bărbatul, care ar fi cetăţean irlandez, a fost prins în scurt timp din cauza zgomotului făcut când a spart geamul şi nu a forţat niciun birou. Acesta a fost reţinut pentru distrugere şi violarea sediului profesional.

„În dimineaţa de 27.12.2021, în jurul orei 04.00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secţia 17 Poliţie, cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetăţean, aflat în stare de ebrietate. Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam şi ar fi pătruns în clădire„, a anunţat Poliţia Capitalei.

Conform unor surse, bărbatul este cetăţean străin, primele informaţii arătând că este irlandez. El a intrat în clădire pe la demisol, dar a fost prins imediat după ce a spart geamul, întrucât a făcut zgomot. Niciun birou nu a fost forţat, afirmă sursele citate.

Bărbatul a fost dus la Secţia 17 Poliţie.

În acest caz se fac cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Cetăţeanul irlandez prins de jandarmi în Palatul Parlamentului, unde a intrat după ce a sărit gardul şi a spart un geam, a fost reţinut pentru distrugere şi violarea sediului profesional, mai arată sursa citată.