NewsAgent Romania

STIRI VERIFICATE

dupa-ce-a-facut-accident,-un-sofer-din-dambovita-le-a-spus-politistilor-ca-si-a-ucis-sotia.-femeia-de-26-de-ani-a-fost-gasita-moarta

După ce a făcut accident, un șofer din Dâmbovița le-a spus polițiștilor că și-a ucis soția. Femeia de 26 de ani a fost găsită moartă

Un șofer s-a răsturnat cu mașina pe o șosea din județul Dâmbovița. Pentru că spunea că și-a omorât soția, polițiștii au mers urgent la adresa indicată de el și au găsit-o pe femeie moartă.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, pe DN 72A, în localitatea Gemenea, s-a produs marți un accident rutier. Polițiștii l-au găsit pe șofer la fața locului, fiind vorba despre un bărbat de 35 de ani, care s-ar fi răsturnat cu autoturismul.

Fiindcă acesta a susținut că și-a omorât soția, un echipaj de poliție a mers urgent la o adresă indicată de el, în satul Mesteacăn, comuna Văleni Dâmbovița. Aici a fost identificată o femeie de 26 de ani, decedată.

S-a constituit o echipă complexă de polițiști, condusă de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, care face cercetări în cauză, urmând să se dispună măsurile legale.

Editor : A.P.