NewsAgent Romania

STIRI VERIFICATE

citu-ii-pocneste-pe-psd-isti,-sustine-ca-pensionarii-trebuie-sa-multumeasca-pnl-ului-pentru-cresterea-pensiilor:-„masurile-luate-de-ultimele-doua-guverne-liberale-au-permis-sa-avem-resurse”

Citu ii pocneste pe PSD-isti, sustine ca pensionarii trebuie sa multumeasca PNL-ului pentru cresterea pensiilor: „Masurile luate de ultimele doua guverne liberale au permis sa avem resurse”

Victor Gheja | 29 decembrie 2021

politica

Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Florin Citu, a declarat miercuri, la Horezu, judetul Valcea, ca masurile luate de ultimele doua guverne liberale au permis sa existe resursele „pentru a sustine facturile romanilor in aceasta iarna dificila” si „pentru a creste si pensiile, si salariile”.

Liderul PNL, care a participat la ceremonia de comemorare a 88 de ani de la moartea marelui om politic liberal Ion Gheorghe Duca, a subliniat ca „atunci cand conduci Romania dupa principii liberale nu poti sa aduci decat progres cetatenilor”.

„Astazi, sunt aici ca liberal, nu ca membru de partid sau presedinte al PNL, ci ca un om care crede in liberalism, pentru ca, de fapt, despre asta este vorba si asta a insemnat I. Gh. Duca pentru liberali si pentru Romania, si cred ca pentru noi toti. Ceea ce a impins liberalismul inainte este dat de ceea ce a spus la un moment dat, ca liberalismul este acea idee care reprezinta progresul. Asta inseamna liberalism si de fiecare data PNL, cand a fost la guvernare, dar si in opozitie, a incercat sa impinga Romania inainte.

In ultimii doi ani de zile de guvernare liberala, cred ca a fost mai clar ca oricand ca singura solutie pentru Romania de astazi o reprezinta liberalismul. Toate aceste masuri pe care le-au luat ultimele doua guverne liberale sunt masuri care au permis ca astazi, de exemplu, sa avem resurse pentru a sustine facturile romanilor in aceasta iarna dificila, sa avem resurse pentru a creste si pensiile, si salariile. Si, in acelasi timp, sa avem resurse si sa investim fara sa dezechilibram economia. Asta inseamna liberalism si atunci cand conduci Romania dupa principii liberale nu poti sa aduci decat progres cetatenilor. Pentru noi, pentru liberali, este inca un moment, astazi, de a aminti romanilor ce inseamna liberalism si a reaminti pentru ce ne luptam”, a afirmat Citu, citat de Agerpres.

Liderul liberal Florin Citu si premierul Nicolae Ciuca au depus, miercuri, coroane de flori la statuia lui Ion Gheorghe Duca din centrul localitatii Horezu.

Citeste si: Budai, catre pensionari: „Noi, PSD, ne tinem de cuvant! Va asiguram de tot respectul si pretuirea noastra”. Pensiile NU au crescut cu 40%

Cresterea pensiilor a fost insa asumata exclusiv de PSD.

„PSD Ne tinem de cuvant! Acum, in Ajun de Craciun, vreau sa-i asigur pe parintii si bunicii nostri ca, in luna ianuarie, pensiile se vor plati la noile valori majorate.

Se tiparesc taloanele de pensie aferente lunii ianuarie a anului 2022, care contin marirea pensiei minime, cu 25%, la 1.000 de lei, marirea valorii punctului de pensie la 1.586 de lei, dar si acordarea ajutorului financiar pentru seniorii Romaniei care au valoarea pensiei mai mica sau egala cu 1.600 de lei, pana la concurenta sumei de 2.200 de lei!

Noi, PSD, va asiguram de tot respectul si pretuirea noastra!”, a scris Budai pe Facebook.

Mai mult despre: crestere pensii, florin citu

Comentarii: