NewsAgent Romania

STIRI VERIFICATE

fatih-terim-il-pune-la-zid-pe-alex-cicaldau-dupa-eliminarea-rusinoasa-a-galatei:-„asta-e-incompetenta”

Fatih Terim îl pune la zid pe Alex Cicâldău după eliminarea rușinoasă a Galatei: „Asta e incompetență”

Galatasaray s-a făcut de râs în Cupa Turciei, acolo unde marți seara a fost eliminată de către Denizlispor, penultima clasată din liga secundă, la capătul loviturilor de departajare.

A fost 6-5 la penaltiuri, după 3-3 la capătul celor 120 de minute de joc regulamentar, Moruțan și Cicâldău fiind titulari, primul bifând o pasă de gol și ieșind de pe teren în minutul 82, în timp ce al doilea a fost scos de Fatih Terim la pauză.

„Sincer, nu am mai trăit în viața mea un asemenea an”, și-a început conferința de presă Terim, acesta fiind primul său joc în care a putut lua loc pe bancă după șase meciuri la rând de suspendare.

Românul venit de la Craiova, Alex Cicâldău a fost ținta lui Terim după partidă. El a ratat două ocazii imense în prima parte și a fost imediat înlocuit de Împărat: „Dacă nu poți să marchezi nici dintr-un metru, asta e incompetență”, a declarat antrenorul „Cim-Bom-Bom”.

Galatasaray, cu Moruțan și Cicâldău titulari a fost eliminată din Cupa Turciei de Denizlispor, după loviturile de departajare. Dacă Cicâldău a fost înlocuit la pauză, Moruțan a pasat decisiv la golul de 3-2 pentru Galata. Denizlispor a egalat în minutul 9 al prelungirilor. pic.twitter.com/1voHl7OfjE

— Liga 1 România 🇷🇴 ⚽️ (@Liga1Romania) December 29, 2021 Aceste ocazii au venit în minutul 7 la 0-0 și în minutul 23 la 0-1, la ultima Cic ratând uluitor practic dintr-un metru.

Galata are un sezon de coșmar, e pe locul 10 în Superlig, a fost eliminată din Cupa, dar măcar a prins primăvara europeană a Europa League, câștigând o grupă cu Lazio, Marseille și Lokomotiv Moscova.

Presa turcă, prin cotidianele Fanatik și Fotomac, anunță că fanii și-au pierdut răbdarea și au început să îi ceară demisia marelui antrenor otoman.

D.A.

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!

Articolele zilei pe spotmedia.ro