NewsAgent Romania

STIRI VERIFICATE

soferul-budai-a-ramas-fara-carnet.-ministrul-psd-a-incercat-sa-i-minta-pe-judecatori,-politia-a-venit-cu-dovezi-puternice

Soferul Budai a ramas fara carnet. Ministrul PSD a incercat sa-i minta pe judecatori, Politia a venit cu dovezi puternice

Lavinia Popa | 30 decembrie 2021

politica

Ministrul Muncii, Marius Budai (PSD), a ramas fara carnetul auto pentru trei luni, dupa ce judecatorii i-au respins contestatia la decizia in acest sens a politistilor. Budai a incercat sa-i minta pe judecatori, insa nu a avut succes.

Marius Budai a fost prins, pe 22 februarie, circuland cu 121 km/h in Vrancea, in comuna Pufesti, in zona de limitare de viteza de 60 km/h. Politistii i-au suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile si i-au dat o amenda de 1.305 lei.

Budai a contestat sanctiunea la tribunal, mentionand in fals, in actiunea deschisa la Judecatoria Adjud, ca avea o viteza mult mai mica, subliniaza Adevarul.

Politistii din Vrancea au avut probe si au depus la dosar atestatul de operator radar si buletinul de verificare metrologica pentru radarul care l-a interceptat pe ministru, inclusiv imaginile video. In baza acestora judecatorii au respins actiunea lui Marius Budai.

Budai a facut apel, dar dosarul a avut aceeasi soarta la Tribunalul Vrancea, decizia fiind definitiva.

Duap ce a incercat sa-i minta pe judecatori, Budai si0-a recunoscut vina, joi, la Antena 3.

„Regret ceea ce s-a intamplat. Ma grabeam de la Botosani la Bucuresti, la o sedinta care fusese convocata cu doar cateva ore inainte. Recomand tuturor conducatorilor auto sa respecte legislatia in vigoare pentru a evita producerea de accindente rutiere”, a declarat Marius Budai.

In ultimii doi ani, Marius Budai a mai avut permisul suspendat de doua ori, tot din cauza vitezei in exces.

Mai mult despre: marius budai

Comentarii: