NewsAgent Romania

STIRI VERIFICATE

budai-vrea-sa-fie-dat-afara-din-guvern:-„va-doresc-tuturor-ca-anul-2022-sa-fie-total-opus-lui-2021!”

Budai vrea sa fie dat afara din Guvern: „Va doresc tuturor ca anul 2022 sa fie total opus lui 2021!”

Ioana Hurdea | 31 decembrie 2021

politica

Urare ciudata de Anul Nou a ministrului Muncii, Marius Budai (PSD). El le doreste romanilor ca „anul 2022 sa fie total opus lui 2021”. Insa anul 2021 i-a adus lui Budai mult ravnitul post de ministru.

„Va doresc tuturor ca anul 2022 sa fie total opus lui 2021! Sa fim cu totii sanatosi, sa avem parte de noroc, fericire si prosperitate! La multi ani, tuturor cetatenilor romani, oriunde v-ati afla! Doamne ajuta!”, a scris Budai pe Facebook.

Mai multi lideri USR i-au solicitat lui Budai sa demisioneze dupa ce a fost prin conducand intr-o localitate din Vrancea cu viteza de 121 km/h.

„In primul rand, felicitari Politia Romana pentru obiectivitate si mai mult agentului de politie care a facut informatia publica!

In al doilea rand, cer public demisia ministrului Budai! Nu discutam despre neatentie. Am fi putut spune daca ar fi fost 52, 58 km/h. 121 km/h inseamna sa te crezi grangur si sa desconsideri toti oamenii cinstiti care respecta legile.

Budai, te rog, fa recurs la bun simt! Nu dezonora Guvernul Romaniei!”, a transmis Ciprian Teleman, fost ministru al Cercetarii.

Ministrul Muncii, Marius Budai (PSD), a ramas fara carnetul auto pentru trei luni, dupa ce judecatorii i-au respins contestatia la decizia in acest sens a politistilor. Budai a incercat sa-i minta pe judecatori, insa nu a avut succes.

Marius Budai a fost prins, pe 22 februarie, circuland cu 121 km/h in Vrancea, in comuna Pufesti, in zona de limitare de viteza de 60 km/h. Politistii i-au suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile si i-au dat o amenda de 1.305 lei.

Budai a contestat sanctiunea la tribunal, mentionand in fals, in actiunea deschisa la Judecatoria Adjud, ca avea o viteza mult mai mica, subliniaza Adevarul.

Politistii din Vrancea au avut probe si au depus la dosar atestatul de operator radar si buletinul de verificare metrologica pentru radarul care l-a interceptat pe ministru, inclusiv imaginile video. In baza acestora judecatorii au respins actiunea lui Marius Budai.

Budai a facut apel, dar dosarul a avut aceeasi soarta la Tribunalul Vrancea, decizia fiind definitiva.

Duap ce a incercat sa-i minta pe judecatori, Budai si0-a recunoscut vina, joi, la Antena 3.

„Regret ceea ce s-a intamplat. Ma grabeam de la Botosani la Bucuresti, la o sedinta care fusese convocata cu doar cateva ore inainte. Recomand tuturor conducatorilor auto sa respecte legislatia in vigoare pentru a evita producerea de accindente rutiere”, a declarat Marius Budai.

In ultimii doi ani, Marius Budai a mai avut permisul suspendat de doua ori, tot din cauza vitezei in exces.

Mai mult despre: marius budai

Comentarii: