NewsAgent Romania

STIRI VERIFICATE

firea-incepe-noul-an-cu-scandal:-„activitatea-mea-la-primarie-a-fost-intrerupta-prin-minciuna-si-frauda.-voi-candida-din-nou-in-2024”

Firea incepe noul an cu scandal: „Activitatea mea la Primarie a fost intrerupta prin minciuna si frauda. Voi candida din nou in 2024”

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Fire a anuntat, sambata seara, la Romania TV, ca in 2024 isi va depune candidatura pentru un nou mandat de primar al Capitalei. Ea a sustinut ca Nicusor Dan a castugat alegerile „prin minciuna si prin frauda”.

„Eu le multumesc tuturor celor care au incredere in mine si care nu s-au lasat pacaliti de atacurile mincinoase la adresa mea, a sotului meu, a echipei mele. Imi doresc foarte mult sa fiu sanatoasa si eu, si familia mea, si colegii mei si sa pot candida in 2024 sa candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general si sa continui toate proiectele incepute in primul mandat si abandonate din pacate de domnul Dan si sa recuperez si intarzierile domniei sale, pentru ca a dovedit ca nu cunoaste administratie si a dovedit ca nu-i pasa de oameni, nu-i pasa de cetateni”, a sustinut Firea.

„Ii pretuiesc foarte mult pe romani si am dovedit-o in foarte multe ocazii, si nu doar declarativ, si cred ca menirea mea este de a rezolva probleme sistemice din Capitala. Este pacat ca s-a intrerupt pur si simplu activitatea mea la primarie prin minciuna si prin frauda, prin multa manipulare, pentru ca s-ar fi mers mult mai bine in aceasta perioada”, a pretins Gabriela Firea in continuare.

Intrebata daca va candida si la Presedintie, Firea a evitat sa dea un raspuns direct: „Avem colegi foarte bine pregatiti care vor participa la o cursa interna pe sistem american”.

„Cu siguranta vom avea un candidat foarte bun la alegerile prezidentiale pe care eu il voi sustine, sper, din postura de primar general”, a mai spus Firea.

Mai mult despre: gabriela firea

Comentarii: