NewsAgent Romania

STIRI VERIFICATE

psd-istii-ataca-violent-pnl-ul-chiar-din-prima-zi-a-anului-citu,-catalogat-drept-„drogat”-cu-„foame-de-aur”.-si-iohannis-este-vizat

PSD-istii ataca violent PNL-ul chiar din prima zi a anului. Citu, catalogat drept „drogat” cu „foame de aur”. Si Iohannis este vizat

Deputatul PSD Radu Cristescu lanseaza un atac violent la adresa colegilor de guvernare din PNL inca din prima zi a anului. El a publicat un „plugusor politic” in care Klaus Iohannis si Florin Citu sunt improscati cu invective.

„Dragi prieteni, simpatizanti sau pur si simplu oameni cumsecade, in aceasta zi de trecere intre ani, va rog sa primiti din partea mea cele mai bune ganduri, precum si acest plugusor, facut special pentru voi, cei care credeti in lucrurile pe care incerc sa le fac pentru o Romanie mai romaneasca:

Ahoo, ahoo, romani curati,

Stati putin, nu va-inglodati,

De Klaus va departati

Si cuvantul mi-ascultati.

Maine anul se-innoieste,

Parlamentul iar porneste

Si incepe a vota,

Fiecare cum o vrea.

Viata-i grea, necazu-i mare,

E greu pentru fiecare,

Nadajduim in belsug

Pentru omul de la plug.

Plugusor cu iohanai,

Manaaati, mai!

Haai, haai!

S-a sculat mai an

Prezident sasan

Si-a incalecat

Pe un cit drogat,

Cu pene de graur,

Cu foame de aur,

Cu frau securist,

Cu jeg penelist

Si smen BNR-ist.

El in scari s-a ridicat,

Peste tara s-a uitat,

Sa aleaga loc ciudat,

De prostit si vaccinat.

Si-a pornit intr-o joi,

Cu-n plug cu opt penelai,

Penelai turcani

Si raresi-bogdani

Si florini-romani.

Ia mai manati, mai!

Haai, haai!

(…) Fiti deci sanatosi

Si mereu voiosi,

Romani ne-stricati

Si adevarati.

La anu’ si la multi ani!”, a scris Cristescu pe Facebook.

Pe de alta parte, prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a adus vineri elogii aliantei dintre PSD si PNL, sustinand ca razboiul de pana cum acum trei luni dintre cele doua formatiuni a reprezentat „confruntari sterile”.

„In plan politic, am fost capabili sa trecem peste confruntarile sterile si sa construim o guvernare axata pe dezvoltare”, a facut Grindeanu bilantul anului 2021 intr-un interviu pentru news.ro.

El a adus apoi numeroase elogii aliantei dintre PSD si PNL.

„Pot spune ca sansa de a face parte dintr-o constructie politica matura, care vrea sa gaseasca solutii si care are ca obiectiv dezvoltarea Romaniei pe termen lung, este una dintre satisfactiile mele profesionale de anul acesta”, a sustinut Grindeanu.

El a spus ca fostul conflict politic dintre PSD si PNL a fost „inutil”. Intrebat care au fost „punctele slabe” ale anului 2021, Grindeanu a raspuns: „Frictiunile si tensiunile inutile si ilogice din prima jumatate a anului. Au angrenat toata societatea intr-un joc fara rost, care a adus doar nemultumire si timp pierdut. A fost totusi si o parte buna. Spre sfarsitul anului toti am inteles ca trebuie sa ne debarasam de teme si persoane fara o utilitate reala”.

„Orgoliile si mizele personale, meschine aduc doar probleme si dezbinare. Iar lucrurile importante se pot realiza doar prin dialog, argumente solide si gandire constructiva. (…) Ne-a transformat din cetateni individualisti, intr-un personaj colectiv , care a inteles ca doar unitatea poate aduce progresul”, a mai spus Grindeanu.

Mai mult despre: florin citu, radu cristescu

Comentarii: