NewsAgent Romania

STIRI VERIFICATE

dacian-ciolos:-la-munca,-domnule-grindeanu!-catalin-drula-nu-s-a-plans-deloc-in-cele-10-luni-de-mandat

Dacian Cioloș: La muncă, domnule Grindeanu! Cătălin Drulă nu s-a plâns deloc în cele 10 luni de mandat

Dacian Cioloș, mesaj dur la adresa lui Sorin Grindeanu, ministrul transporturilor. 

„La muncă, domnule Grindeanu! Și lăsați justificările, că nu vă ajută.

De câte ori ajunge în vreo funcție publică, Sorin Grindeanu ține neapărat să se facă de râs. După ce a fost tăvălit și umilit de Liviu Dragnea, pentru care a jucat cu succes rolul de interpus, de păpușă politică gata să distrugă justiția, domnul Grindeanu are senzația că acum chiar e ministru la Transporturi. Așa că primul lucru pe care a găsit de cuviință să-l facă a fost să calce pe greblă dând vina pe greaua moștenire de la Cătălin Drulă, fost ministru USR al Transporturilor.

În cele doar 10 luni de mandat, Cătălin Drulă nu s-a plâns deloc și a muncit în fiecare zi pentru marile proiecte de infrastructură ale României, pentru care a și obținut bani – și din bugetul național, și prin PNRR. Șantierele deschise sau redeschise în mandatul lui le-a văzut toată lumea, viteza de execuție a lucrărilor, de asemenea.Îți recomandăm:Cătălin Drulă: Guvernul Ciucă a adoptat un plan în care scrie cum va îngropa calea ferată

Ca orice pesedist competent, Sorin Grindeanu a început cu scuze pentru că lucrurile nu se mișcă la fel de rapid. Nu face altceva decât să demonstreze că nu cunoaște nici domeniul pe care l-a pus partidul să-l gestioneze. Nu cunoaște nici elementele bunului-simț elementar în viață, dar și în politică.”

Și, ca să fie meniul complet, am văzut, de curând, că s-a lăudat cu OUG 14, care a anulat OUG 13, unul dintre cele mai grave derapaje pe justiție din ultimii 30 de ani.Îți recomandăm:Cătălin Drulă apel ferm pentru Sorin Grindeanu: „Puneți presiune, băgați cărbuni!”

Dacian Cioloș continuă tirada la adresa lui Sorin Grindeanu aducând aminte de relația acestuia cu Liviu Dragnea„Domnule Grindeanu, dacă tot sunteți la momentul aducerii aminte, spuneți oamenilor cu bărbăție cum ați fost conștient că, dacă încercați să-l scăpați pe Dragnea de închisoare, România pierdea marea șansă de a intra în Schengen în 2017, lucru pe care vi l-am spus la momentul de predare-primire a mandatului de prim-ministru. Și ați ratat-o. Încercați să nu ratați și această a doua șansă, pe care – în treacăt fie spus – nu o meritați. Așa că, din decență pentru români, vorbiți mai puțin decât o faceți și munciți mai mult decât mințiți.”

Îți recomandăm:Ana Birchall, atac devastator la Gabriela Firea: „Astfel de personaje sunt caricaturi în arhitectura statului român”

Project-E

Project-E formează o comunitate de autori ce doresc să împărtășească din experiența și cunoștințele proprii pentru a oferi o perspectivă pozitivă societății. Abordăm teme economice, vorbim despre societate, educație și despre experiențe de viață. Membrii comunității Project-E sunt profesioniști care prin exemplul propriu doresc să aducă un plus de valoare societății românești