NewsAgent Romania

STIRI VERIFICATE

ciolacu-anunta-ca-se-intelege-de-minune-cu-citu:-„nu-sunt-dispute-majore-intre-mine-si-domnul-citu”

Ciolacu anunta ca se intelege de minune cu Citu: „Nu sunt dispute majore intre mine si domnul Citu”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut ca se intelege foaret bine acum cu presedintele PNL, Florin Citu, desi in trecut l-a catalogat „prost” si „drogat” pe acesta.

„Aceasta coalitie este condamnata sa reziste pana in 2024, indiferent cat le convine sau nu unora. (…) Nu sunt dispute majore intre mine si domnul Citu, avem viziuni diferite. Am vorbit la telefon, urmeaza sa ne vedem. Nu cred ca cineva isi permite sa distruga aceasta coalitie, tinand cont de ce provocari au inaintea lor romanii”, a declarat Ciolacu, marti seara, la Antena 3.

In luna martie a anului trecut, Ciolacu l-a catalogat drept „prost” pe Citu intr-un discurs in Parlament.

„Tatal meu, cand intalnea personaje ca dvs., avea o vorba: ‘Domnule, dupa ce ca esti prost, mai pui si frana’”, a declarat Ciolacu in plenul Parlamentului.

Pesedistii au reactionat cu aplauze si urale. Admonestat de Ludovic Orban ca nu se comporta civilizat, Ciolacu s-a arata indignat ca premierul i-a facut „hoti” pe pesedisti.

„Domnule prim ministru, ati venit ca si ieri cu aceasi placa care, cand nu ai argumente, atunci vii si jignesti si incerci prin tipete sa acoperi de fapt acest buget al austeritatii”, a mai spus Ciolacu, plagiind discursul lui Dancila din campania pentru prezidentiale.

Mai mult despre: florin citu, marcel ciolacu

Comentarii: