NewsAgent Romania

STIRI VERIFICATE

comportament-extremist,-aur-incepe-sa-atace-jurnalistii.-claudiu-tarziu-vrea-sa-i-inchida-gura-lui-ctp:-„indrazneste-sa-puna-sub-semnul-dubiului-omenia-lui-novak-djokovic,-este-un-propagandist-al-regresismului-neo-marxist”

Comportament extremist, AUR incepe sa atace jurnalistii. Claudiu Tarziu vrea sa-i inchida gura lui CTP: „Indrazneste sa puna sub semnul dubiului omenia lui Novak Djokovic, este un propagandist al regresismului neo-marxist”

Copresedintele AUR Claudiu Tarziu a lansat duminica un atac violent la adresa jurnalistului Cristian Tudor Popescu intrucat acesta si-a permis sa il critice pe Novak Djokovic. „Acest Savonarola butaforic indrazneste sa puna sub semnul dubiului omenia lui Novak Djokovic, in conditiile in care uriasul sportiv a facut milostenii de zeci de milioane de euro si se dovedeste a fi un crestin exemplar in tot ce intreprinde”, sustine Tarziu.

„In cazul Novak Djokovic nu stii ce e mai revoltator: comportamentul autoritatilor australiene sau modul in care acesta este sustinut de diversi ‘directori de opinie’.

La meridian romanesc, un propagandist al regresismului neo-marxist, poreclit ‘jurnalist’, care se pricepe si la politica, si la filme, si la tenis, dar a bagat in faliment doua ziare nationale care i-au intrat pe mina, se pronunta si el in cazul Djokovic, in stilu-i binecunoscut.

Zice: ‘Nole ne arata cu acest prilej ca antivaxerismul lui e mai presus de dragostea pentru tenis.

Probabil, Djokovic va reusi sa ramana, pentru decenii de-acum inainte, cel mai mare jucator al tuturor timpurilor ca performante. Ca om insa, nu cred ca se va apropia vreodata de Nadal sau Federer. Si va intreb: parametrul uman n-ar trebui sa conteze si el cand se trage linia unei vieti sportive?’.

Cu alte cuvinte, in opinia ‘jurnalistului’, a-ti apara drepturile si libertatea, a avea grija de sanatatea ta si a nu te lasa coplesit de frica irationala, a gindi cu propriul cap si a-ti incredinta viata lui Dumnezeu – toate acestea iti scad, daca nu cumva iti anuleaza, calitatea de om.

Acest Savonarola butaforic indrazneste sa puna sub semnul dubiului omenia lui Novak Djokovic, in conditiile in care uriasul sportiv a facut milostenii de zeci de milioane de euro si se dovedeste a fi un crestin exemplar in tot ce intreprinde.

Si culmea, exista romani care il aplauda pentru asta pe incruntatul parelolog. Dictatura devine posibila atunci cind societatea incepe sa se orienteze dupa busole dereglate”, a scris Tarziu pe Facebook.

Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic, ai carui avocati australieni afirma ca a fost testat pozitiv la Covid-19 pe data de 16 decembrie, ar fi asistat a doua zi la Belgrad, fara masca, la o ceremonie in onoarea tinerilor jucatorilor sarbi, conform unei postari pe retelele de socializare, preluata de AFP.

Intr-un comunicat difuzat pe 17 decembrie, Federatia de tenis din Belgrad a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca „cel mai bun jucator de tenis al planetei” si „detinator a 20 de titluri de Mare Slem” a inmanat chiar in acea zi cupe si diplome tinerilor jucatorilor.

„Doar copiii au asistat la inmanarea cupelor, eveniment ce a avut loc la Novak tennis center” din Belgrad din cauza masurilor sanitare legate de pandemia de coronavirus”, se mai arata in comunicat.

Postarea contine mai multe fotografii cu Djokovic alaturi de responsabili ai federatiei si 20 de adolescenti, toti fara masca.

Totodata, Djokovic ar fi asistat cu o zi in urma – in ziua testului pozitiv – la un alt eveniment public: prezentarea unui timbru omagial cu chipul sau de catre posta sarba. El a publicat chiar o fotografie pe Instagram.

Liderul mondial al tenisului Novak Djokovic beneficiaza de o scutire de vaccinare impotriva Covid-19 intrucat a contractat virusul in luna decembrie, au anuntat avocatii sai intr-un document inaintat sambata la tribunal.

„Data primului test Covid PCR pozitiv a fost inregistrata pe 16 decembrie 2021″, au declarat acestia intr-un document depus la tribunalul federal, in incercarea de a anula respingerea vizei sale de intrare in Australia.

Campionul sarb a fost plasat la centrul Park Hotel, pentru solicitantii de azil din Melbourne la sosirea in Australia, si asteapta raspunsul la apelul sau impotriva respingerii vizei sale de catre autoritatile australiene si a scutirii sale medicale, pentru a putea participa la Australian Open luna aceasta fara a fi vaccinat impotriva coronavirusului.

Djokovic, care nu a spus niciodata daca s-a vaccinat sau nu impotriva Covid-19, a primit o ”derogare medicala” pentru a putea juca primul Grand Slam al anului (17-30 ianuarie). Aceasta derogare, ale carei motive nu au fost explicate, a starnit multe critici in Australia, in presa, in lumea politica si cea a sportului.

Djokovic, care a contestat joi in justitie decizia autoritatilor australiene de a-i anula viza si de a-l expulza din tara, a obtinut o suspendare a acestei decizii si in consecinta nu va fi expulzat, urmand sa ramana pana luni intr-un hotel din Melbourne.

Mai mult despre: claudiu tarziu, cristina tudor popescu

Comentarii: