NewsAgent Romania

STIRI VERIFICATE

rusii-se-duc-nervosi-la-negocierile-cu-washingtonul:-„este-foarte-posibil-ca-discutiile-sa-se-incheie-abrupt.-nu-facem-nicio-concesie”

Rusii se duc nervosi la negocierile cu Washingtonul: „Este foarte posibil ca discutiile sa se incheie abrupt. Nu facem nicio concesie”

Rusia a transmis duminica aceasta ca nu va face niciun fel de concesii la presiunile SUA in cadrul negocierilor care urmeaza sa aiba loc saptamana viitoare pe tema crizei din Ucraina si a solicitarilor Moscovei privind acordarea de garantii de securitate din partea Occidentului si a avertizat ca exista riscul ca negocierile sa se incheie rapid, a relatat agentia de presa RIA, citata de Reuters.

Mai multe runde de negocieri urmeaza sa aiba loc saptamana viitoare la Geneva, Bruxelles si Viena, insa RIA l-a citat pe viceministrul de externe rus Serghei Riabkov care a spus ca este foarte posibil ca discutiile diplomatice sa se incheie abrupt, dupa o singura intalnire.

„Nu pot exclude nimic, acesta este un scenariu cat se poate de posibil si americanii… nu ar trebui sa-si faca iluzii in aceasta privinta”, a avertizat Riabkov, citat de RIA.

„Evident, nu vom face niciun fel de concesii sub presiune si pe fondul amenintarilor proferate in mod constant de participantii occidentali la viitoarele negocieri”, a mai adaugat inaltul diplomat rus.

Mai mult despre: rusia ucraina

Comentarii: