NewsAgent Romania

STIRI VERIFICATE

rapid-a-oficializat-primul-transfer-din-acest-an

Rapid a oficializat primul transfer din acest an

Rapid a oficializat, marți, transferul fundașului dreapta Răzvan Onea de la Politehnica Iași.

“Rapid a reușit primul transfer al acestui an, achiziționându-l pe Răzvan Philippe Onea, de la Politehnica Iași.

Fundașul dreapta de 23 de ani, născut la Paris, a fost om de bază la echipa moldoveană, la care a ajuns în 2019, de la CS Afumați.

„Mă simt foarte bine că am semnat cu Rapid, foarte fericit, mi-am dorit asta încă din vară, când clubul și-a manifestat interesul față de mine, mă bucur că sunt jucătorul Rapidului. Cu siguranță, este cel mai bun moment din cariera mea, este un mare pas în față, mi-am dorit foarte mult să revin în Liga 1 și le mulțumesc celor de la Rapid pentru această oportunitate. Îmi propun să-mi câștig locul în prima echipă și să o ajut să-și îndeplinească obiectivele. Suporterii m-au impresionat enorm încă de când am jucat contra lor în Liga 3. Atmosfera de pe vechiul Giulești a fost una senzațională, așa că nici nu-mi pot imagina cum va fi pe noul Giulești!”, a spus Răzvan la semnarea contractului valabil timp de doi ani și jumătate.

În actualul sezon de Liga 2, Onea a jucat în 13 partide pentru Poli, bifând și o apariție în Cupa României”, se arată într-un comunicat al clubului giuleștean.

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇

Articolele zilei pe spotmedia.ro