NewsAgent Romania

STIRI VERIFICATE

fapte-extrem-de-grave-ale-aur.-dominic-fritz:-„o-banda-de-membri-si-simpatizanti-aur-au-patruns-cu-forta-in-sediul-primariei-timisoara”

Fapte extrem de grave ale AUR. Dominic Fritz: „O bandă de membri și simpatizanți AUR au pătruns cu forța în sediul primăriei Timișoara”

Dominic Fritz acuză AUR pentru intrare cu forța primăria Timișoara:

O bandă de membri și simpatizanți AUR, în frunte cu George Simion, aduși la Timișoara cu autocarul, împreună cu organizația Noua Dreaptă din Mehedinți, au pătruns în mod ilegal în sediul Primăriei, prin forță fizicăScopul acestor bande a fost să creeze haos și panică în instituție și printre timișorenii care aveau treburi legitime de rezolvat la Primărie.

Îți recomandăm:Claudiu Năsui mesaj devastator: „Românii vor suferi. Toată explozia cheltuielilor s-a făcut pe datorie”

Este inadmisibil că Jandarmeria și Poliția Locală au asistat impotente la acest act violentAsaltul bandelor lui George Simion asupra instituțiilor democratice ale statului, prin tupeu și intimidare, nu are legătură cu libertatea de exprimare și ne oferă o pre-vizionare a ceea ce se poate întâmpla cu România, dacă rămânem impasibili la acest fenomen.

Accept dreptul oricui de a protesta atât timp cât acest lucru se desfășoară pașnic, fără a pătrunde, prin violență, în Primăria Timișoara, în oricare altă primărie din țară, în instituțiile statului.

Cer instituțiilor abilitate să îi identifice pe cei care au încălcat legea și să îi sancționeze pentru a preveni repetarea acestui act, în altă parte. Am declanșat o anchetă la Poliția Locală, pentru a afla de ce forțele de ordine au permis acțiunea de azi, și mă aștept ca și la Jandarmerie să-și verifice procedurile. De asemenea, partidele aflate la guvernare, PSD și PNL, au datoria să condamne politic ceea ce s-a întâmplat în Timișoara.

Un lucru să fie clar: pe mine nu mă intimidează aceste violențe anti-democratice. Doar îmi întăresc convingerea că trebuie să luptăm, mai mult decât oricând, pentru valorile noastre. Timișoara este și va rămâne un oraș al respectului și bunului simț, multicultural și deschis, unde xenofobia și violența anarhică nu au ce căuta.

Actualizare:Dosar penal pentru protestatariPolițiștii timișoreni s-au sesizat din oficiu în urma incidentului care a avut loc în sediul Primăriei Municipiului Timișoara. Au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de violare a sediului profesional.

„Cu privire la incidentul, care a avut loc în incinta Primăriei municipiului Timișoara, vă comunicăm ca polițiștii timișoreni s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea sediului profesional, în care se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.George Simion, copreședinte AURÎți recomandăm:Dubiosul domn Bode

AUR intrare cu forța primăria Timișoara

Project-E

Project-E formează o comunitate de autori ce doresc să împărtășească din experiența și cunoștințele proprii pentru a oferi o perspectivă pozitivă societății. Abordăm teme economice, vorbim despre societate, educație și despre experiențe de viață. Membrii comunității Project-E sunt profesioniști care prin exemplul propriu doresc să aducă un plus de valoare societății românești