NewsAgent Romania

STIRI VERIFICATE

cand-se-va-pronunta-sentinta-finala-a-procesului-in-care-este-implicat-novak-djokovic

Când se va pronunța sentința finală a procesului în care este implicat Novak Djokovic

Novak Djokovic a fost reținut de australieni în dimineața zilei de sâmbătă și acum așteaptă o zi până la procesul care îi va aduce sentința pe care o așteaptă de zile bune, și anume dacă va fi deportat sau nu, și atunci va putea evolua la Australian Open.

Liderul mondial ATP de 33 de ani a fost dus la Park Hotel din cartierul Carlton al orașului Melbourne, în jurul orei 7 dimineața, ora locală din România.

Novak Djokovic a fost reținut de autoritățile din Australia

Procesul final, care a ajuns între timp la Curtea Federală din Australia, va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, duminică dimineața practic, ora 00.30 în România.

And just like that – Novak Djokovic is back in detention. He arrived at the Carlton hotel minutes ago and will spend at least one night here ahead of his Federal Court hearing tomorrow at 9.30am @9NewsMelb pic.twitter.com/fMi0c0wU8Y

— Lana Murphy (@LanaMurphy) January 15, 2022 Alex Hawke, ministrul Imigrării din Australia, i-a anulat vineri a doua oară viza de intrare în țară lui Novak Djokovic, pe motiv că acesta nu a respectat regulile de intrare în Australia, nefiind vaccinat împotriva Covid-19.

Între timp, Novak Djokovic nu va fi eliminat încă de pe tabloul principal de la Aussie Open, acolo unde e favorit 1 și unde a fost tras la sorți în primul tur cu un conațional, Miomir Kecmanovic.

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇

Articolele zilei pe spotmedia.ro