NewsAgent Romania

STIRI VERIFICATE

dana-grecu-se-intoarce-in-televiziune,-dar-nu-mai-vrea-sa-auda-de-antena-3.-si-a-gasit-un-„public-care-nu-este-inversunat”

Dana Grecu se intoarce in televiziune, dar nu mai vrea sa auda de Antena 3. Si-a gasit un „public care nu este inversunat”

Lavinia Popa | 15 ianuarie 2022

news

Dana Grecu (Chera), fosta vedeta Antena 3, anunta ca se intoarce in televiziune. Ea spune ca va avea o emisiune la Etno TV, un post pe care il apreciaza pentru ca nu are un „public inversunat”.

„Oricine aude Etno pune egal cu muzica populara. Pentru cine vrea sa citeasca doar titlul, pare o nebunie. Dar am incercat sa inteleg, iar lucrurile sunt foarte logice: publicul care simpatizeaza Etno TV este ‘alergat’ de posturile de stiri. Este un public care voteaza, care vrea sa fie informat, care ingroasa randurile la plata taxelor.

Mai mult, este un public relaxat, nu este un public inversunat, si eu abia astept sa ma intalnesc cu el. Nu i-as spune un public batran, nici publicul doar unei generatii. Pentru ca sunt si multi tineri care asculta muzica populara si care se regasesc in traditii si in portul popular. Niciun om politic, nimeni nu poate judeca un public dupa muzica pe care o asculta.

(…) Pentru mine este o revolutie sufleteasca, in sensul ca nu ma simt departe de acesti oameni: sunt parintii nostri, sunt bunicii nostri. Un public care nevoie de informatie echilibrata, corecta”, a declarat Dana Chera pentru Pagina de Media.

Chera va avea un talk-show de seara si un program de weekend.

In urma cu doi ani, Dana Chera sugera ca nu i-a fost deloc bine in perioada in care Antena 3 ii linsa pe toti cei care sustineau lupta anticoruptie si DNA. „Nimeni nu e detinatorul adevarului absolut”,a subliniat atunci Dana Grecu.

„Pe mine Antena3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am facut fata ca ziarist, dar au lasat urme in omul Dana Chera.

Nimeni nu e detinatorul adevarului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o sa vorbesc urat despre nimeni dar simt sa fac altceva.

Dupa o anumita varsta si dupa o perioada de pauza, te detasezi de particica ta si poti vedea tabloul. Iar tabloul care se vede acum este unul cu foarte multe patimi, cum spuneam, din toate partile. Mi-am dat seama ca nu mai pot face asta”, a declarat Chera.

Mai mult despre: dana grecu

Comentarii: