Imaginile violenţelor din centrul Devei. Trecătorii, amuzaţi la atacul cu cuţitul: „Mai dă-i, în spate” VIDEO

2

Imaginile şocante cu bărbatul înjunghiat în stradă, în centrul Devei, au fost publicate pe reţelele sociale.

Blestemul Lacului Cozia. Apele sale au ascuns o crimă înfiorătoare, neelucidată de peste 15 ani VIDEO

Crima din Lupeni. Decizia instanţei în cazul bărbatului de 71 de ani care a înjunghiat un tânăr în inimă

Ucigaşul unui adolescent, prins după 14 ani de la crima înfiorătoare. Era pe lista celor mai căutaţi infractori

Unii trecători au filmat scena agresiunii petrecută miercuri, chiar în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva, însă nimeni nu a intervenit pentru a-i despărţi pe cei doi protagonişti – un bărbat de 48 de ani, care a fost înjunghiat în piept şi autorul atacului cu cuţitul, în vârstă de 38 de ani.

Într-un clip publicat pe Internet la scurt timp după agresiunea din centrul Devei, se vede cum la un moment dat, agresorul scoate un cuţit dintr-un ghiozdan şi îl fugăreşte pe celălalt pe trotuar apoi în mijlocul străzii, unde încercă să îl lovească, de mai multe ori, cu cuţitul. În acest timp, câţiva trecători se amuză de scena violentă şi chiar îl încurajează pe agresor să îşi atace victima.

„Dar ce bine le aruncă aici, ştii, la barbă”, se aud comentariile trecătorilor. „Dă-i dracu”, este un al comentariu care poate fi auzit în clip. „Mai dă-i, dă-i în spate. Hopa”, se aude un alt martor, în timp ce cei doi bărbaţi se lovesc reciproc.

Lucrurile scapă de sub control, în scurt timp. Imaginile video arată cum unul dintre ei, după ce a scos cuţitul, îşi fugăreşte victima îngrozită. „Are cuţit, bă, eşti prost?”, spune alt martor, în timp ce bărbatul atacat strigă: „Chemaţi Poliţia”. Chiar şi după ce a fost localnicul a fost înjunghiat, unii dintre trecători continuă se se amuze.  Foto: Ziar de Hunedoara

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, miercuri, Poliţia Deva a fost sesizată la 112, cu privire la faptul că, pe trotuarul din faţa Spitalului Judeţean din municipiul Deva, pe fondul un conflict spontan, un bărbat în vârstă de 38 de ani l-a înjunghiat cu un cuţit pe un alt bărbat în vârstă de 48 de ani. Victima a fost rănită în zona pieptului. Agresorul a fost reţinut de poliţişti şi a fost adus la audieri.

„Atât victima cât şi agresorul sunt din municipiul Deva. În acest moment victima se află la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de tentativă de omor şi deranjarea ordinii şi liniştii publice”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
Foto: Ziar de Hunedoara

Mai puteţi citi şi:

VIDEO Crimă în zona O.M., Hunedoara. O tânără a fost ucisă de iubit. Bărbatul a fost găsit plin de sânge

Româncă arestată în Italia pentru că şi-a ucis soţul, lider al temutului clan mafiot `Ndrangheta. A fost prinsă abia după 3 ani

Crimă în oraşul Simeria. O femeie a fost ucisă în bătaie. Concubinul ei a fost reţinut de poliţişti

Descoperire macabră într-un cartier din Petroşani. O femeie a fost găsită moartă, cu gâtul tăiat. Soţul ei s-a spânzurat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Comments are closed.