Peste 40 de contracte încheiate de către fostul director al teatrului din Târgu Jiu, anulate de instanţa de judecată

3

„Admite în parte acţiunea principală formulată de reclamant (n.r. – Agenţia Naţională de Integritate)în contradictoriu cu pârâţii Negrescu Marian şi Teatrul Dramatic Elvira Godeanu. Constată nulitatea absolută a celor 42 de contracte încheiate între pârâtul Negrescu Marian şi Teatrul Dramatic Elvira Godeanu. Respinge capătul de cerere al acţiunii principale privind restabilirea situaţiei anterioare. Respinge cererea de intervenţie principală astfel cum a fost precizată. Cu recurs în termen de 15 zile ce se va depune la Tribunalul Gorj“, se arată în sentinţa Tribunalului Gorj, care nu este definitivă. 

Marian Negrescu este în pericol să returneze banii pe care i-a încasat.

Trimi în judecată în urma unor verificări efectuate de ANI

Marian Negrescu a fost trimis în judecată de către Curtea de Apel Craiova, ca urmare a raportului înaintat de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI), care a constatat, în urma unor verificări făcute la instituţia de cultură, că managerul încasa sume enorme de bani pentru diferite activităţi pentru care nu avea calificarea necesară şi pe care le aproba singur, cum ar fi: regia şi scenariul unor piese, întocmirea şi machetarea unor caiete-program.

Marian Negrescu achitat pentru conflict de interese de Curtea de Apel Craiova, dar a rămas să se lămurească latura civilă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Comments are closed.