Unul dintre cei mai mari jucători din domeniul instalaţiilor şi construcţiilor industriale din Ardeal a ieşit din insolvenţă

2

„Admite cererea consorţiului de administratori judiciari format din S. SPRL, şi M. şi A. R./I. SPRL, formulată în cadrul procedurii reorganizării debitoarei Grup 4 Instalaţii SA şi, în consecinţă constată îndeplinirea de către debitoarea Grup 4 Instalaţii SA a tuturor obligaţiilor de plată asumate prin planul de reorganizare confirmat la data de 19.09.2017 prin Sentinţa civilă nr. 1477/2017, modificat prin Sentinţa Civilă nr. 2142/18.12.2018 şi Sentinţa Civilă nr. 1738/17.11.2020, toate pronunţate de Tribunalul Specializat Cluj în prezentul dosar. Dispune închiderea procedurii reorganizării debitoarei Grup 4 Instalaţii SA. Dispune notificarea prezentei sentinţe Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice a judeţului Cluj şi Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Cluj. Descarcă consorţiul de administratori judiciari format din S. SPRL şI M. şi A. R./I. SPRL de îndatoriri şi responsabilităţi. Executorie”, se arată în hotărârea pronunţată de Tribunalul Specializat Cluj, citată de Ziarul Făclia. 

Societatea Grup 4 Instalaţii activează pe piaţa instalaţiilor şi construcţiilor industriale din 1999 când s-a desprins din Trustul de Construcţii şi Instalaţii (TCI) Cluj. Acesta s-a împărţit în mai multe societăţi, alături de Grup 4 figurând Transilvania Construcţii, Napoca Construcţii, Someş Balastiere, Ruttrans, Samus Construcţii şi Drumuri Poduri „Apolodor”.

Compania Grup 4 Instalaţii SA se află în insolvenţă din primăvara anului 2016, când societatea a depus o cerere de deschidere a procedurii, susţinând că, “pe fondul crizei economice, a fost nevoită să îşi reducă activitatea şi că se află în stare de insolvenţă, având datorii mai vechi de 30 de zile, suma totală a acestora fiind de 60.608.795,41 lei“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Comments are closed.