Câine salvat de poliţiştii locali după ce a fost legat de un stâlp, lângă calea ferată din Petroşani

5

Un câine legat cu lanţul, cel mai probabil de către proprietarul lui, de un stâlp lângă linia de cale ferată din zona staţiei CFR Petroşani a fost salvat de poliţiştii locali din Petroşani.

Un cal a fost salvat înainte de a se îneca, după ce a căzut în râul Mureş. Pompierii au venit în ajutorul lui

Zece câini au fost confiscaţi de poliţişti dintr-o gospodărie. Proprietarul a fost acuzat că nu îi îngrijea

Cal bătut şi abandonat pe o stradă din Vulcan. Poliţiştii şi Protecţia animalelor au fost chemaţi în ajutor

Sâmbătă, Poliţia locală a fost alertată de impiegatul de mişcare, care a anunţat că animalul se află legat în acel loc din acea dimineaţă.

„Poliţiştii locali au sărit imediat în ajutorul câinelui, chiar dacă acesta era extrem de speriat şi din această cauză dădea semne de agresivitate. Era într-un real pericol, fiind priponit chiar lângă linia de cale ferată şi doar o minune a făcut să nu fie lovit de trenurile care trec prin zonă. Cei doi poliţişti locali care au intervenit au reuşit, cu multă blândeţe, să-i câştige încrederea, să-l dezlege, iar mai apoi câinele, metis de ciobănesc german, a fost transportat la adăpostul Primăriei, unde a primit apă şi hrană. Din fericire, animalul nu era rănit, doar deshidratat, după ce a stat ore în şir legat de stâlp”, a informat Primăria Petroşani.

Cea mai sinceră recompensă au primit-o salvatorii lui chiar din partea câinelui, după ce acesta s-a ridicat în două lăbuţe şi a lins cu recunoştinţă mâinile unuia dintre poliţiştii locali, chiar cel care l-a transportat până la adăpost, acolo unde acum este în siguranţă, au precizat reprezentanţii Primăriei Petroşani.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Magia naturii pe o baltă plină de gunoaie. Familie de lebede din iaz, „adoptată” de localnici VIDEO

FOTO Păsările sălbatice au ocupat lacul de acumulare de pe Strei. Spectacol în sanctuarul naturii

Podul verde al Autostrăzii Lugoj – Deva. Cum a ajuns ecoductul pentru animale, la doi ani de la construcţie VIDEO

Adăpost de animale controlat de Poliţie. Administratorii au primit o amendă consistentă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Comments are closed.