Universitatea Craiova a învins FC Argeş, scor 1-0, în prima etapă a Ligii 1

5

Prepeliţă: Am făcut o singură greşeală în defensivă şi am primit gol. Am arătat bine

   Tehnicianul echipei FC Argeş, Andrei Prepeliţă, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Universitatea Craiova, pierdut cu scorul de 0-1, că în ciuda rezultatului formaţia sa a arătat bine.

“Am făcut cred că o singură greşeală în defensivă şi am primit gol. Este o înfrângere, dar mă bucur să îi văd pe băieţi aşa, că se bat de la egal la egal. Avem premise bune pentru mai departe. Am arătat bine. Suferim puţin ca şi soluţii, nu neapărat ca şi joc. (…) Nu discut eu arbitrajul. Au fost mici ciupituri, aşa”, a spus Prepeliţă.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, Constantin, Vătăjelu (Bancu ’37) – Mateiu, Nistor – Câmpanu (Baiaram ’74), Cicâldău, Ivan (Screciu ’83) – Koljic (Markovic ’83). Antrenor: Marinos Ouzounidis.

FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Boldor, Muşat – Isfan, Şerban (Viana ’87), Meza Colli, Cr. Tănase (Dumitraşcu ’62) – Palic (Teles ’74) – Lupeta. Antrenor: Andrei Prepeliţă.

Cartonaşe galbene: Meza Colli ‘45+1, Turda ‘70

Arbitri: Horia Gabriel Mladinovici – Bogdan Gheorghe, Alexandru Filip – Andrei Florin Chivulete

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Comments are closed.