Bătaie în direct între doi politicieni moldoveni, cu pumni, strâns de gât și înjurături (Video)

5

Un incident șocant a avut loc marți seară la postul TV din Republica Moldova Jurnal TV.

Protagoniștii au fost fostul consilier prezidențial pe energie al Maiei Sandu, Sergiu Tofilat, acum membru în Partidul Schimbări, și fostul vice-ministru de Interne, Ghenadie Cosovan.

Totul a început când Tofilat s-a adresat cu apelativul ”lepădături” către Cosovan și colegii săi, moment în care acesta din urmă a ridicat pumnul la fostul consiler prezidențial, atacându-l verbal și apoi cu un pahar cu apă.

”Îți dau una în bot acuși, eu am apărat patria, băi, frate. Nu mă face lepădătură, ai înțeles? Nu mă fă lepădătură!”, i-a strigat Cosovan, după care a luat paharul cu apă de pe masă și i l-a aruncat în față lui Tofilat.

Fostul consilier prezidențial a țâșnit din scaun, i-a dat un pumn în față lui Cosovan și l-a luat de gât, fiind evident că îl strângea cu forță.

Deși mai erau alți trei bărbați invitați, printre care și fostul primar al Chișinăului Dorin Chirtoacă, plus prezentatorul, niciunul nu a intervenit. Moderatorul chiar dispare din cadru, dar este auzit cum încearcă să intervină verbal, anunțând că va chema paza.

Tofilat îl dărâmă în final cu tot cu scaun pe Cosovan, iar acesta rămâne inert la pământ, moment în care fostul consilier se dă în spate.

Unul dintre invitați îl întreabă pe Tofilat ce a fost cu el să sară așa la bătaie, iar acesta începe să înjure.

Transmisia a fost întreruptă, dar potrivit lui Dorin Chirtoacă, Cosovan a fost preluat de ambulanță.

Iată și articolele zilei pe SpotMedia.ro:

  • Valul 4 este un val al nevaccinaților. Am avut pacienți care, dacă nu ar fi fost vaccinați, nu mai ieșeau din Terapie Intensivă. Acum sunt acasă – Interviu
  • Autocompromiterea lui Cîţu și spirala tăcerii
  • În Creta și la Viena, cu certificatul verde. Cum îi ajută documentul pe vaccinați și cum s-au schimbat vacanțele față de anul trecut Fotoreportaj
  • Cum au scăpat lucrurile de sub control în Africa de Sud și de ce ne privește
  • Năsui a anunțat mare restructurare la ministerul Economiei. Câți oameni pleacă, de fapt, și câte dintre posturile desființate erau și ocupate
  • Hai hui prin găvăreala festivistă din PNL

Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!

Comments are closed.